Uni

Runoilija mnpkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelko, kauhun veli, ahdistuksen äiti.
 

Rikkinäinen pöllähdys hiekkaa
sattuu silmään, kun puhaltaa

Kiireinen vilkutus myöhempään
viimeinen vieras elämään

Kauniit oli pienet hetket
levottomat, päiväuniretket.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot