Tässä Minä Olen

Runoilija Emmelie89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Im a sad little girl, hiding from myself, escaping from my feelings.. its all hurting me, it makes me hurt myself, everyday, without feeling anything.. Im not okay. Im just trying to.. show my feelings in my poems. :'(
 

Tässä minä olen.
Vain minä, alastomana, viattomana.
Olen yksin kysymysteni kanssa.

Painaa.

Taakka raastaa jokaista lihastani,
hetkestä toiseen.

Mietityttää.

Miksi? En tiedä.
Maailma on suuri, kylmä ja kova.
Paleltaa.
Miksi? En vieläkään tiedä.
Etsin jotain, suurta tai pientä vastausta.
Katson taivaalle, aurinko on poissa.
Pimeää.
Tähdet syttyy tuikkii kimmeltää.
Näenkö vastauksen?
En yletä.
Nostan käsiäni, ruumiini tärisee.
Ota minut!
Huudan pimeyteen, etsin vastausta.
Ei kukaan.
Vajoan lumen peittoon, kylmään.
Lumi lohduttaa, alkaa unettaa.
Suljen silmäni.
Sitten, kirkaus saavutti mieleni.
Ymmärsin.
Koskettelin vastausta, ammensin ymmärrystä.
Sitten,
heräsin.
Näin maailman uusin silmin..

..se oli kaunis.

Kaunis.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot