Kuolema

Runoilija Emmelie89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Im a sad little girl, hiding from myself, escaping from my feelings.. its all hurting me, it makes me hurt myself, everyday, without feeling anything.. Im not okay. Im just trying to.. show my feelings in my poems. :'(
 

Tahmeaa.
Jotain valuu sormeni lomitse.
Punertavaa.
Se on lämmintä, paksua.
Huippaa.
Minua alkaa pyöryttää.

Mitä tapahtui?
Katson alas,
näen haavoja,
näen verta.
Muistan.

Onnetomuus.. valot..
Törmäys.

Tuska raastaa mieltäni, keho huutaa kivustaan.
Tunnen.
Elämäni hiipuu pois.
Niin Sekavaa, en ymmärrä.

Muistot vailahtaa silmäni ohi, kuin vereni joka vuotaa maahan.
Veren rautainen maku, kuin pelti johon osuin.
Oksettaa.

Katson ylös, taivas pimenee.
Hätäinen huuto,
ja olin poissa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot