Liekeissä

Runoilija leikkisi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

joskus täytyy menettää tilanteen hallinta.
 

Liekit roihusi
minä heitin vettä
jäi savuamaan
ja pelkään
että pieni kipinä
sytyttää kaiken uudestaan
ja polttaa pohjaan
mä sekoitun tuhkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikä vaan on mahdollista; palavan ja palaneen seassa voi olla niin märkää kuin kuivaa. Pelottavan takanakin voi olla monenlaista, mitähän sieltä löytyy.

Hieno runo, pidän.

loistavaa symboliikkaa, tämän voi tulkita monin tavoin, siksi pidän tästä

Jännä ajatus
mielenkiintoinen
hieno runo, etenee hyvin
mutta vähän itseäni häiritsee ajatus että kipinä voisi sytyttää uudestaan märän kohteen o_O

 

Käyttäjän kaikki runot