kunnioitus

Runoilija Yamuna

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vahvat kädet,
lempeät hitaat turvalliset,
Kuinka avaat sydämeni hiljaisin rakastavin kosketuksin.

Lempeä, ystävällinen ääni....
muistan mitä on luottamus.

Muistan miltä tuntuu olla arvostettu,
mitä on, kun tulee nähdyksi....

Pienet ja isommat haavat hiljalleen kuroutuvat umpeen.

Siitä kivusta nousi nöyryys,
muistan mitä on nöyryys,
unohdan mitä on nöyryytys,

Kiitollisuus
Kunnioitus
Rakkaus

Tunnet niiden voiman
hiljaisina hetkinä,
kun silität hiussuortuvan kasvoiltani...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis runo!
Upea, herkkä!

Niin se on, että rakkauden voima parantaa monet asiat. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot