Aita

Runoilija Kuningatar Tarsa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hauras, tunteikas, pelokas yöperhonen.
 

Miu
Mau
Mou

Päälläsi on
vihreä paita
Näytät höppänältä,
kun hymyilet
Välillämme on
punainen aita
Näytät onnelliselta,
kun minua katselet

Makaan nurmella
Koskettelen ruohonkorsia sormilla
Mietin,
miksen ole nähnyt sinua aikoihin
Unohditko?

Tällä kertaa päälläsi
on musta paita
Näytät surulliselta,
kun minua vilkaiset
Välillämme on
paljon eri maita
Näytät onnettomalta,
kun kaukaisuuteen katselet

Tiedän,
että haluaisit yhä olla aidan takana
Tule takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot