Näkymätön

Runoilija pilvientähyilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikille aikaansa teksteihini käyttäneille. Kovin mielelläni otan vastaan myös palautetta
 

Maailmalle huutaen
näkymätön
päivä päivältä
haalenee

Ihmisten askel
tärkeydessään
kohti omaa napaa
kopisee

Vaiettu suru
turraksi muuttaa
sisäänpäin käpertyen
ohenee

Näkymätön
ajan päästä
itsensäkin ohi
kävelee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tykkäsin varsinkin ekasta ja vikasta kappaleesta. synttäriä!

Tykkäsin varsinkin ekasta ja vikasta kappaleesta. synttäriä!

 

Käyttäjän kaikki runot