Tuokiokuva

Runoilija pilvientähyilijä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikille aikaansa teksteihini käyttäneille. Kovin mielelläni otan vastaan myös palautetta
 

Pastellisävyjä taivaalla
sade jossain kaukana
musta auto suuntana kaupunki
me kahden kotona

Tulevaisuus täynnä tuoksuja
kaukana kaukana kotoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Turvallinen tunnelma tuli minullekin ensimmäisenä runostasi mieleen.
Rauhoittava, toivoa täynnä.
Ihana runo.

Tuli mieleen turvallisuus, mutta kuitenkin vapaus. Liekö sateenkaari.

tuli ihana ja pirteä olo. nyt tekisi mieli reissata!

 

Käyttäjän kaikki runot