Luovutan ja sopeudun

Runoilija Sinderella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista on kertynyt elämänvarrelta matkaan, runot ovat lähinnä 90 luvulta eteenpäin :) Saa moikata, ja arvosteluja mielelläni lueskelen!
 

Tiesin, aina ei voi voittaa,
en halunnutkaan tosissani.

Kohtasin sen mistä en
viettänyt aikaani haaveillen.
Se tuli takaa vasemmalta,
nyt en oikein olla malta.

Tiesin, aina ei voi hävitä,
en halunnutkaan tosissani.

Nytkö sitten hykertelen hävinneenä,
uupuneena ja luovuttaneena?

Ehkä se on vain se mistä saan
täyttymyksen, kipu.

Selite: 
Tuoreinta. -O8
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot