Satua vain

Runoilija Sinderella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikenlaista on kertynyt elämänvarrelta matkaan, runot ovat lähinnä 90 luvulta eteenpäin :) Saa moikata, ja arvosteluja mielelläni lueskelen!
 

Näetkö minua nyt
kun aikaa on jo kulunut.
Tunnetko minua nyt,
kun olen jo kasvanut,
tajutakseni menettäneeni
jotain mitä minulla ei ole ollut.

Enhän voi mitenkään kaivata
jotain mistä en tiedä mitään.

Kuulin siitä rakkaudesta,
jota jokainen tarvitsee,
pystyäkseen kasvamaan,
Kuulin siitä elämästä,
missä kaikki on voitettavissa,
mutta minulle se on vain satua,
kaunista unelmaa.

Uskotko minua nyt,
kun aikaa on kulunut.
Tahdotko minut nyt,
kun aion menneen jättää
ja uuden sivun aukaista

Enhän voi mitenkään kaivata
jotain mistä en tiedä mitään.

Selite: 
Tämä voi ymmärtää monin tavoin :) 07
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot