Joka yö yhä maailman toisella laidalla

Runoilija 69707d9dfb81f0748a0951e95856b731

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2019 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Täydellisistä läsnäolon hetkistä
ei synny muistijälkeä, väittävät

Mutta kyllä minä muistan,
kuinka yö vie meren minuuteissa
vain kuultavaksi
sytyttää viidakon kuorot
sen aaltoilevan sirityksen kuin sadettajan
painaa kuumuuden suloiseksi lämmöksi

Kuinka sateen jälkeen
vuoret pudistelevat sumua yltään
rinteillä kosteudesta vaikea hengittää
Ukkosmyrskyn pudottamat
kookokset vierivät aaltoihin
Makaan tunteja paikallaan katsoen
kuinka veneet näyttäytyvät salaman valossa
jossain maailman reunalla

Jos en silloinkaan ollut läsnä,'
en usko että kykenen siihen täälläkään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan älyttömän kaunis runo!

Pidän kirjoitustyylistäsi kovasti, tuotoksesi ovat kauniita ja osuvia!

 

Käyttäjän kaikki runot