Duunarin tyttöystävä

Runoilija 69707d9dfb81f0748a0951e95856b731

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2019 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

 

Sinä päiväni kun näin sinut

Unohdin rakastuvani vain rokkitähtiin ja runoilijoihin
Kadotin dekadenttisen elämäntapani huomaamalla
auringon paistavan aamuisin
Rajat ja puolustuslinjani
uivat ensisilmäysrakkauden tieltä vähin äänin

Unohtui muuttaa Tiibetiin
valvoa yöni eksistentialismini hurmassa
En ehtinyt sen taiteilijan näyttelyavajaisiinkaan

Kiinnostuin takkojen muurauksesta
Silakoiden pilkkimisestä
Vietin lauantaiaamuja
muualla kuin kankkusessa.

En ole ihan varma mitä teit
mutta olen sillä tiellä edelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hurmaavaa kerrontaa hurmaantumisesta.

 

Käyttäjän kaikki runot