Casablanca

Runoilija 69707d9dfb81f0748a0951e95856b731

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 17.1.2006
Viimeksi paikalla: 1.6.2019 23:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.5.2024

 

En minä niin paljoa vaadi

Viinini korkeajalkaisesta lasista
Ruuan posliinilautasilta
Musiikin kiihkeänä, ihmiset soitinten takana.

Työn, jossa oma tekemiseni
maksaa suoraan takaisin
Ystävät, sellaiset kuin minä
jokainen aidosti itsensä

Mutta rakkaus
Sen minä haluan kaikessa järjettömyydessään
puhtaana, riehuvana, petona.
Sellaisena, josta voisi kirjoittaa
uuden loppukohtauksen Casablancaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot