teeskennellyn aitouden ilmeneminen ja sen sivuoire häiriökäytös

Runoilija pikkuinen lintu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

build your castle, start throwing stones // poistun poliisivaltiosta lähiaikoina. sanokaa heihei ja ottakaa ylös.
 

voivittu sylkeytyy kasvoilleni

ja vasta nyt kun tiedän varmasti
ettet enää näytä naamaasi täälllä

Saat etsiä vittusi jatkossa muualta! uhoan

kaadan oraaliliuokset viemäriin

esittelen kapselit lattioille, kerään ne ja
kaadan postiluukusta

paiskon hammasharjat ja sarjan muita hygieniatuotteita puhtaanapitolaitoksen seinille

syötän kolmiolääkkeet koirallesi

sanon irti veden ja sähkön
avaan ikkunat ja teen lattiasta valkoisen

maalaan peileihin hymynaamoja paskalla

päädyn kaljuksi
kadun kolmiolääkkeitä mutten koiraa

saksin vaatteet ja huonekalut
revin sisälmykset päivänvaloon

se ei lähde irti lähtee vielä

kehystän isot kuvasi seinille
sydämiä ja alttari, jään aloilleni

maksimoin kurjuuden

ja vasta nyt kykenen toteamaan
että kaipaan sinua jo

Selite: 
uuteen nousuun!
Kategoria: 
 

Kommentit

No jo oli voimakasta runoutta. Loisto tekele.

Hieno tykitys! Suorastaan hengästyttävä, joka rauhoittuu loppuun kuin myrskyn jälkeinen tyyni lampi.

huhhuh, aika ranggaa :D voisi mennä överiksi muttei mee. osaat.

"kadun kolmiolääkkeitä mutten koiraa". great.

Tällaista lisää. En pysty nyt taaskaan kommentoimaan järkevämmin, mutta ehkei ole tarvettakaan.

 

Käyttäjän kaikki runot