Olinko jo aikuisena kusipää?

Runoilija pikkuinen lintu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 15.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

build your castle, start throwing stones // poistun poliisivaltiosta lähiaikoina. sanokaa heihei ja ottakaa ylös.
 

Makaan sikiöasennossa hurrikaanin keskellä
yritän suojella päätäni
(minulla ei ole enää muuta)

Jos ymmärtäisin pelkäisin
ja jos en olisi tajuton huutaisin

En kuule enää puhuttavan normaalilla puheäänellä
ota molemmat, saat vihan ja katkeruuden!

Pieni valkoinen kani nostaa taikureita
mustasta silinterihatusta
kiiluvin punasilmin se tuijottaa lävitseni

Lyön pään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aikamoinen painajainen

hienoa, katkeraa, vihlovaa. i feel for you

pää on hyvä. tyksinn.

tuli heti kuutti ja sen aloitus-lopetus-opit mieleen. get a life, E, olisi jo aika.

 

Käyttäjän kaikki runot