Onni

Runoilija tearjerker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 13.5.2017 8:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen
 

Vaipua uneen
niin syvään, silti kepeään
yhä silität mun hiuksia
vaikka pysyis et hereillä itsekään

Uppoutua unelmiin
meidän, niihin salaisiin
ja kuiskailla sanoja onnesta
rakkaudesta, haaveista

Aamulla myöhään herätä
sun sylistä, niin lämpimästä
ja silitän sun hiuksia
voisin ikuisuuden sua katsella

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot