Nimetön

Runoilija juttaa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halusin aina olla kuin sinä.
Yhtä kaunis,
yhtä lempeä,
ystävällinen
ja rakastava.

Karkotit murheet,
lohdutit surussa,
annoit elämänohjeita,
rakastit minua.
Ikinä en unohda
noita hienoja hetkiä,
kun yhdessä
nauroimme ja puhuimme.
Sinulle kerroin kaikki
synkimmätkin salaisuudet.

Mitä teen,
kun sinua ei enää ole?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
juttaa Nimetön 4.5.2011 0 Runo
juttaa Miss u 4.11.2010 1 Runo
juttaa Kaipuu 4.11.2010 0 Runo
juttaa Elämä 4.11.2010 1 Runo
juttaa Narsisti 4.11.2010 0 Runo