Miss u

Runoilija juttaa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Pelkään et tästä alkaa masennus, joka päiväinen ahdistus.Yks parhaimmist kavereist kuoli, mul on siitä kauhee huoli. Pahan olon kirjotan paperille, en osaa muodostaa oloo lauseille. Illalla en unta saanu ku sua mietin, yöllä kun heräsin heti sut taas muistin. Näin suurta menetystä en voi edes käsittää, mutta mä oikeesti mä haluaisin ymmärtää. Sua suuresti jäämme kaipaamaan, ikuisesti rakastamaan. Muiston, kauniin säilytän susta mun sydämeen, en anna sitä pois, oot aina lähellä sielussani.

: Sua kaipaan tuu takas para aikaan. Mulla on sua kauhee ikävä, tää on kauheeta helvettiä. Olit ainoo jolle itkin, kaikki huolet sulle kerroin.

- Vaikeeta ymmärtää et oot poissa, paremmassa paikassa. Vielä ei ollu sun aika lähtee, kymmenittäin ystäviä ja välittävä perhe. Kaikki tapahtu nii äkkii, liian nopeesti hyvä ihminen lähti. Suru pitää suree ja itku itkee, kaikki muistot muistuu mieleen. Katson vanhoja kuvia sinusta, jos vielä tavattaisiin, en tahtoisi mitään muuta. Lähdit, jäin itkemään, yksin tähän ikävään. Kyynel, se tuo tuskan ulos mukanaan, tähän pahaan maailmaan. Jos tuskan jättää sisälleen, se siellä kasvaa hiljalleen. Katson vanhoja kuvia, sinusta, jos vielä tavattaisiin en tahtoisi mitään muuta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävä ei hellitä eikä tuska katoa.
R.I.P kasimir tim robin ringvall <3

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
juttaa Nimetön 4.5.2011 0 Runo
juttaa Miss u 4.11.2010 1 Runo
juttaa Kaipuu 4.11.2010 0 Runo
juttaa Elämä 4.11.2010 1 Runo
juttaa Narsisti 4.11.2010 0 Runo