Elämä

Runoilija juttaa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä kerto mulle et kukaa ei oo täydellinen, kun sain tutustua suhun tajusin et elämä on vääräs, tajusin et oot enemmänki ku täydellinen. Toi oliki vaan alku huuma, siihen se jäiki.. tajusin millasia te kaikki ootte!

- Mitä paremman näkönen jätkä, sitä paskempi luonne. Kyllä näin se menee, ne syöttää sulle paskaa minkä kerkee. Luulette olevanne täydellisiä ainaki melkee, ootte vaa kusipäitä eikö toi asia oo jo selkee. Miks pettää, miks jättää, Jep anna mun kaikki kestää. Kaikki on mun syytä, sun kädet kaikesta pestää.

: Tosi luottamus ansaitaan, ei sitä pysty noin vaan antamaan. Olisit ollu rehellinen kaikessa, ei välttämättä oltais tässä tilanteessa.

- On niin helppo tehdä samoja virheitä, ajatella et mä oon mä ja pysyn tälläsenä. Mut mun onnelisuus on sun omissa käsissä, jos sama kaava toistuu on aika mennä itseensä. Vaikeeta rakastaa, vaikeeta oli olla sun kaa, suhteessa vaaditaan luottamusta, vaikeeta vihata sitä mitä rakastaa vaikeeta sanoa, en kestä sekuntiakaan.

: Tosi luottamus ansaitaan, ei sitä pysty noin vaan antamaan. Olisit ollu rehellinen kaikessa, ei välttämättä oltais tässä tilanteessa.

- Ei kaikkee tuskaa tarvis yksin kantaa, taakseni jätin mä kaiken tän, löytääkseni paremman elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
juttaa Nimetön 4.5.2011 0 Runo
juttaa Miss u 4.11.2010 1 Runo
juttaa Kaipuu 4.11.2010 0 Runo
juttaa Elämä 4.11.2010 1 Runo
juttaa Narsisti 4.11.2010 0 Runo