Kaipaan, ikävöin

Runoilija Seilaaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tosiasioita ja kuvitelmia, ihmisiä ja asioita. Säännöllisen silloin tällöin.
 

Seuraan katseellani taas
askeleesi mua johdattaa
ja kun katseemme kohtaa hyppää sydän paikaltaan

Tuo vilpitön hymysi
maantiehiuksesi
vihreät silmäsi
niiden vangiksi jäin

Olet kaunein, olet kaunein

Vielä maalan susta taulun, laulan laulun
jossa kerron että sinä olet aurinko

Ja että kaipaan, ikävöin
päivin sekä öin
vierellesi taas tänään
Mä sinut siinä nään
muttet luokse jää
koitan ymmärtää
se että on vain elämää
ja elämässä usein sydän häviää

Taas mä yksin unelmoin
toivon että kertoa sen voin
että kun hymyilet niin kasvoissasi loistaa aamunkoi

Sinun suloinen naurusi
pehmeä äänesi
kuutamokatseesi
niitä en mielestä saa

Olet kaunein, olet kaunein

Eivät tuhannet sanat, eivät säveletkään sadat
sua kuvailemaan riitä

Kuinka kaipaan, ikävöin
päivin sekä öin
vierellesi taas tänään
Mä sinut siinä nään
muttet luokse jää
se on vain elämää

silti tärkeää on yrittää se kertoa kun välittää
voi mikset millään nää

Että kaipaan, ikävöin
päivin sekä öin
vierellesi taas tänään
Mä sinut siinä nään
muttet koskaan luokse jää
se on vain elämää
sen koitan ymmärtää

Kaipaan, ikävöin
päivin sekä öin
vierellesi taas tänään
Mä sinut siinä nään
muttet koskaan luokse jää
se on vain elämää
sen koitan ymmärtää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot