vastauksia

Runoilija neanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelemalla huomista menettää eilisen, ajattelemalla eilistä menettää huomisen.
 

jos minä pysähdyn
minä pysähdyn vain sinun vuoksesi
mutta en kuuntelemaan
tai seuraamaan sivusta

jos minä hymyilen
se ei tarkoita, että rakastan
silti kyyneleeni ovat aitoja
ja kulkevat jokena sinun luoksesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

osaapa olla nätti runo. tykkäsin ihan älyttömästi.

Kauniisti olet kirjoittanut jo reilut 11 vuotta sitten <3 
 

Käyttäjän kaikki runot