kansa katajainen

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

Auttakaa nyt prkl miestä
katajaisen kansan
joka ojasta allikkoon
katon kautta ympäri

pyörii
pyörii lailla myrskyn
keskellä kaikkea
menetettyä vauhtia
menetettyä aikaa
jota kiini en tavoita

maahan ei jääty
makamaan
katollaan ja ojassa vaikka kuinka oltiin

yritettiin
kaiken annettiin
kaiken minkä
katajaisen kansan mies
auttamatta kykenee

auttakaa ken kykenee
prkl!

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Melko miehekästä epätoivoa huumorilla.

Auttajia ja autettavia riittää. Ollaan yhtä köyttä.
 

Käyttäjän kaikki runot