haikeutta rannalla illalla

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

haikea on ilta aurinko
jos sen mukana katoaa kaikki tuttu
kuka sen kaiken haikeuden täyttäisi

haikeutta ei voi poistaa mutta ei kannata pelätä
jää hyvä elämä elämättä

jossa voit iloita ilta aurigon alla
rannalla hiekkaisella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runosta - juuri tuo ettei haikeutta voi poistaa, mutta ei kannata pelätä...jne toimii hyvin vaikka elämänohjeeksi.

Joskus on aika olla hieman haikea, niin ei elämästä tule liian vaikea.
 

Käyttäjän kaikki runot