The One

Runoilija Jeedeuz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa tekemistä odotellessa kasvatan hiuksia..
 

I'm just one,
no one cares
'cos I'm just one,
one for no-one.
Who is the one?
The one for me,
one for my life.
The one for my love.
The one who takes me
...Away from me.
Who is the one..?
Who is the one...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot