Nimeä vailla

Runoilija Jeedeuz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Parempaa tekemistä odotellessa kasvatan hiuksia..
 

Tyhjä tie,
tyhjä pää.
Missä onkaan
määränpää?
"Mistä tullaan?"
"Minne mennään?"
Kysyvä ei tieltä eksy

Kujia, katuja
vailla nimiä.
Nimetön on iätön,
vaan ei vailla merkitystä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot