Muutos

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Suunnaton ilo ja huoli valtaa sydänalaa

Kasvanko minä
kuin tuo pieni ihme sisälläni?
Opinko ymmärtämään,
kuuntelemaan sydäntäni
vai kuulenko ikuisesti kliiniset sydänäänet,

sykkeen,
enkä opi elämään?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot