Ei syksyä vielä

Runoilija Milena

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En gång till, säger han, och jag springer aldrig ifatt.
 

Sinua en tahdo omistaa,
vaikka kaiken muun ottaisinkin
avosylin
vastaan,

myötätuulta tai ei

Mielensäpahoittajien talossa on helpompi hengittää
jos on joku,
joka ei kahlitse,
vain kuuntelee hiljaa ja
uskoo kaiken

Älä tuo sadetta,
haluan tehdä hiekkakakkuja auringonpaisteessa
viimeisen kerran
kun sydämeni vielä sykkii sinulle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot