Jäätynyt

Runoilija Carissa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luokses juoksin, silloin kun halusit
kaiken uskoin, jos niin halusit
jäit niin paljon velkaa
mutta sitä tahdo en
siitä mitään koskaan saanut en
aloita en uudelleen
en enää milloinkaan

Tiedän sut kokonaan
tunnen sut kauttaaltaan
mutten sitä tunnetta saa palaamaan
enkä tahdokaan

Talven tuiskuissa katosi se
pois häipyi myöskin me
jäätyi lupaus ikuinen
tunne yhteinen
liekö koskaan ollutkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Carissa Jäätynyt 28.5.2014 0 Runo
Carissa Arvotonko 28.5.2014 0 Runo
Carissa Saat mut 28.5.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 10.5.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Nimetön 2.2.2014 0 Runo
Carissa Saat mut 2.2.2014 0 Runo
Carissa Omistaudun 22.5.2013 1 Runo