uskoakseni ei tulevaisuutta voi ennustaa
valinnoilla rakennamme itse oman elämän itsellemme
elämän tarkoitus selviää elämällä
oikeita ja vääriä valintoja
monia ovia aukeaa, kun yhden sulkee
entä jos sulkee juuri sen oikean
pystyykö palaamaan takaisin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi