turvapaikka

Runoilija 86d3afbadc6434fd962c197a78184378

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2018 21:56

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
23.4.2024

Kirjoituksia omasta elämästä, sinun elämästä, hänen elämästä... Kaikesta, mistä mitään saa irti. Ja mitä vaan. Jos ei muuta, niin tarkkailemalla muita ihmisiä. Olen ihan kiltti.
 

Sinun luona olisin turvassa
enemmän kuin kenenkään muun.
Kanna minut läpi metsien
varmoin vakain askelin
tarkoin valitset jalansijasi.

Luottamus on suurin siihen
johon ei voi luottaa.
Et sinä minua tuomitse
vaan tulet luokseni
silloin kun muilta huomaamatta sitä pyydän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovatko nämä sanat liian voimakkaita ääneen sanottaviksi..?

kaunis ja hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot