Ei se koskaan ole helppoa, ja mikäs sen helpompaa.

Runoilija 86d3afbadc6434fd962c197a78184378

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.12.2005
Viimeksi paikalla: 9.6.2018 21:56

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

Kirjoituksia omasta elämästä, sinun elämästä, hänen elämästä... Kaikesta, mistä mitään saa irti. Ja mitä vaan. Jos ei muuta, niin tarkkailemalla muita ihmisiä. Olen ihan kiltti.
 

Pitelit käsissäsi rippeitä elämästä
niistä joita sinäkin halusit elää.
Sotkettuina käsivarsia pitkin
mustilla punaisilla sinisillä keltaisilla
väreillä eletyn
syvään uurrettuina
irti kaiverrettuina
roiskeina.
Alkaisit sinäkin kulkemaan omia teitä
etkä suotta havittelisi muiden
jalanjäljet jo kuluneet.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot