Sekuntit

Runoilija c8e213a24a2af8aeed6bb8ffe33b4df1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2005
Viimeksi paikalla: 16.2.2019 22:07

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

http://www.marjatorniainen.net/Liekkisiskotvalmis%20copy.pdf pdf-tiedosto runoantologiasta,johon sain runojani mukaan.
 

Taas on aika ikkunaa raottaa,
päästää muistoja ilmaan.
On ollut vaikeaa ilmaista itseään,
ääneen tai saati paperille.
En tiedä kenelle puhua,
tuntuu ettei kukaan täysin pysty ymmärtämään.

Haluaisin puhua siitä hetkestä,
jolloin maailma muuttui täysin.
Sekunnissa,
koko maailmani mullistui.
Siitä sekunnista,
joka muutti kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot