Eksyneet

Runoilija 4you

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolmiodraamaa, elämää, fiktiota ja faktaa sekä fantasiaa.
 

Niin hiljaisia päiviä,
niin hiljaisia,
hiljaisia.

Huoneita,
eri huoneita.
Niin kaukana,
kamalan kaukana.

Eikä meillä kummallakaan
ole hauskaa, ei ollenkaan.

Arkeen,
siihen olemme astuneet..

..ja eksyneet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
4you Hiljainen huuto 23.5.2013 0 Runo
4you Jää hyvästit 22.5.2013 0 Runo
4you Huuto 21.5.2013 1 Runo
4you Tyttärelle 1.6.2012 0 Runo
4you Pelkoa 27.4.2012 0 Runo
4you Eksyneet 26.4.2012 0 Runo
4you Oodi sinulle 8.2.2012 0 Runo