Tyttärelle

Runoilija 4you

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kolmiodraamaa, elämää, fiktiota ja faktaa sekä fantasiaa.
 

Minä muistan ensi itkusi,
kun katsoit minun silmiini.
Minä muistan känkkäränkkäsi,
kun kaakaot levitit olkkariin.
Ja miten havunneulasia pelkäsit
tai liian kovaa tuulta,
sinä pieneni.

Etkä pieni ole kuitenkaan,
vaikka juuri tulit maailmaan.
Sinä 16-vuotias
aikuisuuden ovellas.
Ja se ovi on vasta raollaan,
silti tahtoisit kaiken jo kokea.

Mutta sinun täytyy odottaa,
odottaa vielä vuosia.

Sillä elämä on ihmeellinen,
vaikka maailma petollinen.
sen tulet oppimaan
jo ennen kuin aika minut saavuttaa.

Anna vuosien jäädä taa
ja katso mitä ne antaa.
Sinä pieni aikuinen,
minulle ainut kertainen.

Selite: 
Omalle peruskoulun täyttävälle, jolle kerran sanoin " katso elämää 40-vuotiaaksi, ennenkuin päätät päättää päiväsi. Vaikka tuntuisi miten paskamaiselta. Jos sinne asti jaksat, voi olla, että huomaat, ettei se niin hirveää ollutkaan ja jaksat seuraavatkin 20-vuotta."
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
4you Hiljainen huuto 23.5.2013 0 Runo
4you Jää hyvästit 22.5.2013 0 Runo
4you Huuto 21.5.2013 1 Runo
4you Tyttärelle 1.6.2012 0 Runo
4you Pelkoa 27.4.2012 0 Runo
4you Eksyneet 26.4.2012 0 Runo
4you Oodi sinulle 8.2.2012 0 Runo