Lohikäärmeesi

Runoilija Carran89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikset vastaa,
kun se kutsuu sinua?
Etkö näe kun se odottaa?
Miten voit olla
huomaamatta
auringon kiiltoa sen suomuissa?
Se katsoo sinua
tummin silmin,
katsoo ja ihmettelee.
Sen siivet suojelevat sinua tuulelta,
sen varjo kiusaajilta,
etkä sinä edes huomaa...

Mikset kutsu sitä,
kun olet yksinäinen?
Sen voima aina lohduttaa.
Muut kaikki sen
tuntevat vaistollaan,
minä näen, sinä vain et huomaa.
Se katsoo minua
kauniilla silmillään,
ja pyytää neuvoa.
Sen elämä on luonasi, se pysyy.
Voi miksi et huomaa,
miksi et vaistoa...

Selite: 
Hmm.. No, mitähän tästä.. Syntyi itsestään oudosta tunteesta toisin sanoin, mutta kuvaa kuitenkin melko hyvin sitä mitä on tarkoituskin ^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot