Uskollisuus

Runoilija Carran89

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.12.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käymme taistoon.

Tehtävämme tänään on linnaamme suojella,
hyökkääjät tuhota ja tuuleen hajottaa.
Jokaisella paikka on, johon hyvin käy,
ja kykymme osataan yhteen niputtaa.

Varokaa hyökkääjää, ne iskee voimalla.
Vaikka miten kävisi, en lähde paikaltain.
Tulkoon vaikka tuli, tai paha myrskysää!
Kuolemaa meistä kukaan ei pelkää.
Varokaa hyökkääjät, on paha vastus teillä!
Vaikka miten kävisi, te ette tästä käy.
Meidän joukkoamme eivät tuulet hajota
-uskollisuutemme ei liene koskaan katoa.

Hänen edestään meistä jokainen lähtisi
noin vain, vaikka ääriin maailman.
Minne hän kulkeekin, perässänsä seuraa
jäsenet joukkonsa rohkean.

Ja kuka hän on, tämä mystinen "hän"?
Meitä johtaa mies, jollaista ole nähty ei koskaan.
Häntä rakastamme jokainen tavallamme
ja seuraamme tuleen ja tuskaan.

Varokaa hyökkääjää, ne tänään iskee voimalla.
Tai varokaa vain vähän, ei ole meillä huolta.
Kuka voisi voittaa meitä kun olemme yhtä,
yhtä ja tätä samaa, kuin perhettä?
Varokaa siis hyökkääjät, kääntykää jo pois!
Kun yksikin meistä kaatuu, ei hän jää makaamaan.
Hetkessä hän on mukana, jälleen jalkeillaan.

Varokaa hyökkääjää, se vahva tänään on.
Mutta epäröintiä et nää, kun meitä johtaa hän.
Itse mukana taistossa, mies miestä vastaan.
"Mikä mies on, jos käskee ainoastaan?"
Varokaa hyökkääjät, on paha vastus teillä!
Vaikka miten kävisi, te ette tästä käy.
Meidän joukkoamme eivät tuulet hajota
-uskollisuutemme ei koskaan katoa.

Käymme taistoon emmekä koskaan luovuta.

Selite: 
Halusin kirjottaa aiheesta Uskollisuus kun se on pyörinyt tässä jo jonkin aikaa ajatuksissa... En saanut oikein kiinni tunnelmasta, jos olisin ollut tänään taistelemassa niin asia voisi olla toinen. *hih* Mutta katsotaan myöhemmin uudelleen, eikö? ;)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot