SADE

Runoilija Sharona

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä päivänä satoi, oikeastaan oli satanut jo kauan
Tyhjiä kasvoja käveli vastaan
Sisäinen kylmyys oli jäätävää
Kovat valot iskivät kasvoihin, tehostaen pimeyttä.
Määränpää oli hämärtynyt piiskaavassa viimassa
Pelko oli vallassa, tosin turtuneena sekin alkoi väsähtää,
edes lämmin katse ei saanut sitä nousemaan.
Mustat märät kadut heijastivat pysähtynyttä aikaa, silti olin liikkunut
Yksinäisyys ei antanut enää voimaansa, ei hallinnut.
Se teki turvallisuudesta haaveen.
Varjoissa nykyisyydestä tuli muisto

Selite: 
Kun alkaa laskea suojamuureja ja tuntea jotain. Rakkaus on pelottavinta elämässä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienon tunnelmallinen, ajatuksia herättävä. Hyvin harmaa ja viileä, kaunis.

Tämä oli kaunis. Hiottavaa kai on mutta silti todella kaunis. "Pelko oli vallassa, tosin turtuneena sekin alkoi väsähtää" ihana kohta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sharona Sokeus 13.3.2007 21 Runo
Sharona Syntymä 16.2.2007 6 Runo
Sharona Nimetön 7.2.2007 2 Runo
Sharona SADE 31.1.2007 2 Runo
Sharona Nimetön 31.1.2007 4 Runo
Sharona Näkymätön 31.1.2007 1 Runo
Sharona Nainen 18.1.2007 0 Tarina
Sharona Nimetön 14.1.2007 1 Runo
Sharona Nimetön 14.1.2007 0 Runo
Sharona Nimetön 14.1.2007 1 Runo