Särkynyt mutta elossa

Runoilija jentet97

Pitkä silta
järven yllä

nainen katsoo
timantteja lumpeiden lehdillä

miettien
"miten tähän päädyttiin?"
"miten sydämen antoikaan särkyä?"


Mutta viha ei rakkautta riko,
rakkaus oli vain pisaroita lumpeiden lehdillä

ne pystyttiin haavilla
takaisin saamaan

muttei enää yhdeksi kokoamaan.
Selite: 
Runomiitissä kirjoitettu. :3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä, hyvä runo.
Kiitos~
Hitto - tämähän on hyvä runo särkyneitten että elossa olevilla poluilla. Tunnelma on hyvä tässä runossasi !
Kiitos~
Tästä tuli mieleeni edesmenneen isäni lukema satu Peulalo Liisa.
Kiitos kommentista. :)
Onpa kaunis ja herkkä runo. Pidän kovasti.
Kiitos paljon!
Upeaa kerrontaa, tällaista lukee mielellään enemmänkin.
Kiitos paljon! :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut