Vanki nro.736

Runoilija marzi90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muurien sisälle suljettu on
oikeudet hänelle luettu.
Ei puhua saa, ei kenellekään.
Hän viimeiseen päivään luotti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinhän se on siellä . kaikille ei uskalla eikä halua edes puhua.

hieno ja koskettava runo. Suosikkeihin!

niinhän se on siellä . kaikille ei uskalla eikä halua edes puhua.

hieno ja koskettava runo. Suosikkeihin!

 

Käyttäjän kaikki runot