Pakoon maailmaa

Runoilija marzi90

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huuda vain,
yön pelkoon äänesi hukkuu.
Palaa kaikuna takaisin,
tiedät kukaan ei kuullut.
On avunpyyntö hiljainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana

Kauniisti kirjoitat. Ei täällä kukaan kuule ketään, yleensä. Joskus joku kuitenkin.

Koskettavasti ja herkkyydellä
kirjoitettu vahvoin vedoin,
taidokkaasti.

Kaunis.

aivan ihana

Kauniisti kirjoitat. Ei täällä kukaan kuule ketään, yleensä. Joskus joku kuitenkin.

Koskettavasti ja herkkyydellä
kirjoitettu vahvoin vedoin,
taidokkaasti.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot