melankolisuuden lampi

Runoilija lyyrinen yksinäisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

im loosing touch
 

Ahdistuksen karheat kädet
hyväilevät ihoani

Tukahdetut kyyneleeni
lainehtivat korvien välissä
melankolisuuden lampena

Eivät nämä hartiat jaksa harmaita pilviä.

Selite: 
hiphei, kevät on rakkauden ja elämänriemun aikaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot