soeur

Runoilija lyyrinen yksinäisyys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

im loosing touch
 

Tuskinpa enää näkisit minut sisarenasi
vaikka upottaisin jurouteni vuoren

Nyt,
joka hengenvedon lopussa
tunnen, kuinka valut
suljettujenikin sormien lomasta

Meitä ei ole tehty kestämään
hädin tuskin omaakaan painoamme

saati sitten toistemme

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot