Sadetta ja Tähtiä

Runoilija Jeanette

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sadetta.
On sydämeni murtunut takiasi sinun.
Siitä asti kun lähdit on sydämessäni satanut.
Vain sinä saat tuon sateen loppumaan.
Saat auringon taas paistamaan.
En kuvitellut tätä ikinä tapahtuvan.
Ilman sinua osaa elää en.
Sateelle ei näy loppua.
Vain sadetta.

Miljoonia unelmia takanani. Hukun unelmiini.
En pysty menneeseen palaamaan.
Sade sydämessäni yltyy.
Älä anna sen myrskyksi muuttua.
Tiedäthän kuinka ukkosta pelkäänkään.
Haikein mielin katson ulos ikkunasta.
On jo myöhä ja taivas on pilvetön ja niin kaunis.
Tuo tumman sininen kauneus.

Tuhannet tähdet taivaalla, kuin tähdet silmissäsi.
Ne kertovat minulle, että ovat vain muisto enää.
Nuo tähdet saivat minut ymmärtämään.
Kuinka ennen ymmärsin vain kauneutta, enkä rakkautta.

Tuolta pilvetömältä taivaalta alkaa sataa.
Ja huomaan kuinka kyyneleet valuvat poskelleni.
Siitä asti kun lähdit on sydämessäni satanut.
Sadetta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva kertomus, joka saa tuntemaan omassakin sydämessä...sadetta.
Hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot