Kaipaus

Runoilija Jeanette

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen hiljaa eteenpäin.
Kylmä viima lennättää lehtiä. Vettä satoi.
Tunsin itseni yksinäiseksi. En nähnyt ketään.
Kadut olivat tyhjiä.
Kaikki oli harmaata ja epäselvää. Silti jatkoin matkaani

Jossain kaukana usvan takana näkyi musta hahmo.
Se tulee lähemmäs.
Tulee yhä pimeämpää. Ja minua pelottaa.
Katson taakseni. Siellä näkyy valo.

Käännyn ja lähden juoksemaan kohti valoa.
Tunnen käden olkapäälläni. Se pysäyttää minut.
Käännyn.
Edessäni seisoo poika. Hänellä on sinisimmät silmät, jotka olen ikinä nähnyt.
Hän hymyilee minulle. Kaunein hymy minkä olen nähnyt.

Tunnen hänen pehmeät huulet huulillani.
Suljen silmäni ja toivon, ettei tämä loppuisi ikinä.
Tuuli puhaltaa ja huomaan, että huulillani on enää vain makea maku.
En näe enää ketään. Kaikkia sumenee taas ja tunnen, kuinka kyyneleet virtaavat poskilleni.

Selite: 
Tiedän. Loppu on huono, jää kesken. Jatkan, jos keksin hyvä lopun.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot