Espanja

Runoilija Jeanette

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

No te vas. No puedo hacerlo sin usted. Usted es mi todo. Te quiero. Usted subsistencia justa en caminar. Usted incluso no mira detrás. Rasgones en mi almohadilla. ¿Por qué usted tiene que ir? Usted no ve mi dolor. ¿Usted no recuerda todos que tenemos? Por favor, no me deje. No me deje.

(suomeksi)

Älä lähde. En selviä ilman sinua, olet kaikkeni. Rakastan sinua. Jatkat vain matkaasi, et edes katso taaksesi. Kyyneleitä tyynylläni. Etkö näe tuskaani? Etkö muista sitä kaikkea mitä meillä oli? Ole kiltti älä jätä minua. Älä jätä minua.

Selite: 
Espanja on kaunis kieli. Anteeksi niille, jotka osaavat paremmin espanjaa kun minä ja huomaavat järkyttävät kirjoitusvirheeni =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis runo :) pidin tuosta suomennoksesta niin tiesi minkä lainen toi oli suomeksi :) kaunis. menee suosikkeihin..

hyvä ja kaunis runo :)

surua tässä runossa mutta kaunis:)

 

Käyttäjän kaikki runot