Yksi siipinen enkeli

Runoilija Jeanette

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkelten tanssi.
Hohtava valkoinen kauneus.
Nuo hauraat, hennot olennot.
Tuo laskeutunut rauha, tuo ilo.
Katseeni kiertää tuota tanssivaa joukkoa.
Ja katseeni pysähtyy. Yksi siipinen enkeli.
Hymyilevä suu, itkevät silmät.
Pian huomaan kaikilla enkeleillä nuo itkevät silmät.
Kovia kokenut tuo pieni enkeli.
Tunnen silmieni kostuvan ja kaadun maahan.
Hymy nousee kasvoilleni ja teen lumienkelin.
Nousen ja jatkan matkaani katsomatta taakseni.
En ikinä saanut tietää, että lumeen piirtyneellä enkelilläni oli vain yksi siipi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot