Nimetön

Runoilija siisdaa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa,se vahvistaa. Kaikil on hyvii ja huonoi päivii, tuntuu et tahtois pois, huominen ja sit mua ei ois enää."
 

Pimeä syksyinen ilta,mä yksin kämpillä
raskas päivä ja tahtoisin vain nukahtaa,
radiossa soi meidän biisi,
muistot mieleen palaa

Sua tahdon vain rakastaa,
välillä itkettää,kun sä oot siellä
niin kaukana musta,
mutta silti niin lähellä
sä pysyt aina mun sydämes

Mietin sua,Mietin meitä...
Hei,mietitkö mua,missä oot?
Joskus itken itseni uneen,
suljen silmät,nään sun kasvosi
aukaisen silmät ja tuntuu,kuin olisit vierelläni
mutta et olekkaan siinä
suljen silmäni taas ja mietin sua...
hei mietitkö yhtään mua

Selite: 
nojoo joku tälläänen :o
Kategoria: 
 

Kommentit

surulinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
siisdaa Nimetön 22.10.2012 0 Runo
siisdaa Nimetön 8.5.2012 0 Runo
siisdaa Nimetön 25.2.2012 0 Runo
siisdaa itken 14.9.2011 0 Runo
siisdaa Nimetön 10.6.2011 0 Runo
siisdaa Sanaton. 28.3.2011 0 Runo
siisdaa Nimetön 7.3.2011 1 Runo
siisdaa Yksin 29.12.2010 0 Runo
siisdaa Nimetön 27.10.2010 1 Runo
siisdaa Nimetön 21.10.2010 1 Runo