Sydänystäväin

Runoilija Aurelia80

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

" se mikä ei tapa se vahvistaa"
 

Sinä tulit kun vähiten odotin,
ojensit käden ja kosketit.

Sinä tulit kun eniten kaipasin,
annoit aikaasi ja kuuntelit.

Sinä tulit ja olit vain,
jotain pysyvää minä sinusta sain.

Sinä tulit ja olit vain,
siitä kiitän sydämessä ain...

Selite: 
Piialle kiitoksena ystävyydestä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva ja kunnioittava suno ystävälle...olisi pitänyt löytää tämä ystävänpäivänä korttiin! Ihana on...

Ihana runo ystävyydelle. Mitä olisi ilman ystäviä -ei mitään!

Kaunis runo ystävästä,joka välittää juuri oikealla hetkellä..:)Kiituksia sulle..

Ystävän auttava käsi on se tärkein :)
Ihana runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot