Valheet

Runoilija katie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun ei tarvitse huutaa tullaksesi kuulluksi. Lukekaa ja arvostelkaa myös vanhempaa tuotantoa, thanks :>
 


Arvet koristavat marmorinvalkeaa ihoasi
hymyilet ja vakuutat olevasi kunnossa
Pistävä alkoholin haju hengityksessäsi
pakottaa kyyneleet silmiini

Minuun sattuu nähdä tuska silmissäsi
etkö ymmärrä, että sokeakin huomaisi sen?
Valo, jota olen oppinut rakastamaan
on kadonnut sinusta lähes kokonaan

Äänessäsi kuultaa hiljainen epätoivo
kun toiselet sanoja rauhoittaaksesi minut
En usko niitä, joten miksi vaivaudut?
Tunnen sinut liian hyvin uskoakseni valheitasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuskaisen surullinen runo. Olet saanut tunteet hyvin esille tässä runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
katie Sinä, minä, hän 10.5.2010 3 Runo
katie Olemattomana olematta 10.5.2010 2 Runo
katie Katoavaa 28.4.2010 2 Runo
katie Nimetön 15.2.2010 4 Runo
katie Enkelini 23.7.2009 1 Runo
katie Pyyhi minut pois 3.5.2009 0 Runo
katie Nimetön 3.5.2009 5 Runo
katie Epäilys 22.4.2009 0 Runo
katie Nimetön 25.3.2009 0 Runo
katie Valheet 25.3.2009 1 Runo