Haava (part 2)

Runoilija Darkpoet

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2005
Viimeksi paikalla: 23.6.2020 11:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You never know what will happen next and when it happens, it´s a miracle....
 

Ei kelvannut sinulle sydämeni
ei pieni tyhjä elämäni
Tunteeni kylmästi murhasit
ne rakkauden alttarilla uhrasit

Siksi nytkin kyynelien kera vaivun
uneen
koska hylkäsit pojan sinuun
rakastuneen

Oliko kaikki turhaa
kaunista hetken kestävää
harhaa

Kuinka enää tyrehdytän haavani.........

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

nii, pääsispä vaan toteuttaa unelmiaan niin helposti :) Tää teksti oli jotain, tykkäsin !

Niin kaunista <3
Ei voi muuta sanoa.
Anteeksi siitä.

kaunis runo. laastarit auttaa haavoihin. :)

Kaunis! :)

surulline ja koskettava runo . hienosti kirjoitettu :)

 

Käyttäjän kaikki runot